Εταιρεία Οι ορθές πρακτικές παραγωγής και η ειλικρίνεια στα προϊόντα μας
scroll για περισσότερα

Υψηλή ποιότητα προϊόντων

Η PURE OLEA είναι μια σύγχρονη εταιρεία που ασχολείται με την παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία της ελιάς, του βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και προϊόντων όπως η πάστα ελιάς και το σαπούνι από ελαιόλαδο. Οι πρακτικές παραγωγής και τυποποίησης της PURE OLEA είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Το προϊόν που δημιουργούμε είναι αποτέλεσμα της σωστής εφαρμογής κάθε απαραίτητης διαδικασίας της παρασκευής του. Στόχος μας η διατήρηση όλων των ευεργετικών στοιχείων του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου.

Σκοπός μας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και η αξιοπιστία τους στην αγορά.

Αγαπάμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με πράξεις

Η αγάπη μας για την ελιά μας οδήγησε στην δημιουργία ενός σύγχρονου ελαιοτριβείου – τυποποιητηρίου, το οποίο λειτουργεί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (2 φάσεων) ψυχρής έκθλιψης και μάλαξης του καρπού σε χαμηλές θερμοκρασίες. Οι συνθήκες του ελαιοτριβείου και του τυποποιητήριου μας είναι υγειονομικά άριστες, καθώς τηρούμε κατά γράμμα κάθε απαραίτητη νομική και ηθική ευθύνη.

Στα προϊόντα μας πρωταγωνιστεί πάντα η ποιότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης για τον πελάτη-καταναλωτή. Το ελαιοτριβείο μας περιλαμβάνει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο άριστης ποιότητας, ελιές, πάστα ελιάς, σαπούνι από ελαιόλαδο καθώς και βιολογικό ελαιόλαδο. Η PURE OLEA, επίσης, πρωτοπορεί και αναλαμβάνει ολόκληρη την διαχείριση ελαιώνων από το πρώτο έως το τελευταίο στάδιο: την παραγωγή προϊόντος. Δίνουμε την ευκαιρία στον κάθε ιδιοκτήτη ελαιώνα να αποκτήσει το δικό του λάδι στο ελαιοτριβείο μας, με αρωγό την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας.

pureolea olives
pureolea building

Το Ευ Ζην ξεκινάει από το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Η αφοσίωση μας στην αγνότητα και την υψηλή ποιότητα είναι ο λόγος που μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την μέγιστη γευστική εμπειρία σε κάθε πιάτο σας. Φιλοδοξία μας είναι να μυήσουμε όλους τους καταναλωτές των προϊόντων μας στο «ευ ζην», σε έναν τρόπο ζωής υγιεινό και ωφέλιμο για τον άνθρωπο. Η φύση μας έχει κάνει το καλύτερο δώρο για μια τέτοια ζωή: το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.

pureolea olive trees
pureolea landscape