Εταιρεία Οι ορθές πρακτικές παραγωγής και η ειλικρίνεια στα προϊόντα μας
scroll για περισσότερα

Η αποστολή μας

Στην “PUREOLEA Estate & Olive Mill” παράγουμε ελληνικά προϊόντα διατροφής κορυφαίας ποιότητας στις εγκαταστάσεις μας στη Βοιωτία, κάτω από τη σκιά του μυθικού Ελικώνα. Επιλέγουμε με προσοχή όσα προτείνουμε στον σύγχρονο καταναλωτή και στην οικογένειά του με ένα απλό κριτήριο: του προσφέρουμε μόνο ό,τι τρώει και η δική μας οικογένεια.

Ελέγχουμε πλήρως τις διαδικασίες παραγωγής κάθε προϊόντος που υπογράφουμε περήφανα, από την αειφόρο καλλιέργεια μέχρι την τελική τυποποίησή του, εφαρμόζοντας στην πράξη τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές. Με σεβασμό στην παράδοση γενεών και προσήλωση στην καινοτομία, επενδύουμε καλλιεργητικά και παραγωγικά στις υποδομές και στον εξοπλισμό μας και κυρίως στη γνώση και στην έρευνα.

Εμπιστευόμαστε τις αιώνιες αξίες της ελληνικής διατροφής και τη δύναμη των πρώτων υλών μας και πιστεύουμε πως κάθε άνθρωπος, όπου και αν κατοικεί, αξίζει να απολαμβάνει την υγεία και την ευζωία που διαθέτει κάθε προϊόν “PUREOLEA”.

Και εγγυόμαστε πως καταναλώνει ακριβώς ό,τι υποσχόμαστε!

Το όραμα μας

“Nα συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην υγιεινή διατροφή και στην ευζωία κάθε οικογένειας, σε όλο το κόσμο, κάθε μέρα”

Αγαπάμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με πράξεις

Η αγάπη μας για την ελιά μας οδήγησε στην δημιουργία ενός σύγχρονου ελαιοτριβείου – τυποποιητηρίου, το οποίο λειτουργεί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (2 φάσεων) ψυχρής έκθλιψης και μάλαξης του καρπού σε χαμηλές θερμοκρασίες. Οι συνθήκες του ελαιοτριβείου και του τυποποιητήριου μας είναι υγειονομικά άριστες, καθώς τηρούμε κατά γράμμα κάθε απαραίτητη νομική και ηθική ευθύνη.

Στα προϊόντα μας πρωταγωνιστεί πάντα η ποιότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης για τον πελάτη-καταναλωτή. Το ελαιοτριβείο μας περιλαμβάνει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο άριστης ποιότητας, ελιές, πάστα ελιάς, σαπούνι από ελαιόλαδο καθώς και βιολογικό ελαιόλαδο. Η PURE OLEA, επίσης, πρωτοπορεί και αναλαμβάνει ολόκληρη την διαχείριση ελαιώνων από το πρώτο έως το τελευταίο στάδιο: την παραγωγή προϊόντος. Δίνουμε την ευκαιρία στον κάθε ιδιοκτήτη ελαιώνα να αποκτήσει το δικό του λάδι στο ελαιοτριβείο μας, με αρωγό την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας.

pureolea olives
pureolea building

Το Ευ Ζην ξεκινάει από το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Η αφοσίωση μας στην αγνότητα και την υψηλή ποιότητα είναι ο λόγος που μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την μέγιστη γευστική εμπειρία σε κάθε πιάτο σας. Φιλοδοξία μας είναι να μυήσουμε όλους τους καταναλωτές των προϊόντων μας στο «ευ ζην», σε έναν τρόπο ζωής υγιεινό και ωφέλιμο για τον άνθρωπο. Η φύση μας έχει κάνει το καλύτερο δώρο για μια τέτοια ζωή: το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.

pureolea olive trees
pureolea landscape

Οι αξίες μας

Oι Ρίζες μας
- Αρχαία γη
- Γέννησε θεούς και ήρωες
- Έμπνευσή μας, η παράδοση αιώνων

Τα Προϊόντα μας
- Απλές, αληθινές λύσεις υγιεινής διατροφής
- Υψηλή διατροφική αξία
- Αυθεντική ελληνική διατροφή
- Φυσικές τροφές
- Κορυφαία ποιότητα

Γιατί να μας επιλέξετε;
- Αποκλειστικά ντόπιες πρώτες ύλες
- Σύγχρονες μέθοδοι καλλιέργειας και παραγωγής
- Αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές
- Καθετοποιημένες διαδικασίες παραγωγής
- Διαρκής έλεγχος σε κάθε στάδιο

Τα Οφέλη σας
- Εστιάζουμε στην πλήρη διασφάλισή σας ως καταναλωτή
- Στόχος μας να τιμούμε την εμπιστοσύνη σας
- Υγεία, ευζωία και τίμια απόλαυση για σας και όσους αγαπάτε
- Αγάπη και φροντίδα, κάθε μέρα