29 - 01 - 2020
Μια ευχάριστη επίσκεψη

Στο δρόμο για το μακρινό Νεπάλ, ο Πωλ Ευμορφίδης επισκέφτηκε παρέα με τον Αντώνη Σύκαρη, το ελαιοτριβείο, μας έχοντας ως μεταφορικό μέσο τα ξύλινα ποδήλατα.

Στην πρώτη στάση για ξεκούραση τους προσφέραμε ελιές και λάδι, παραγωγής μας, για να τους δώσουν ενέργεια να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Μια ποδηλατική περιπέτεια με σκοπό τη σωτηρία του πλανήτη μας, σε ένα ταξίδι για την κορυφή του Έβερεστ.

20200109 084240

Ο Πωλ Ευμορφίδης είναι ο ιδρυτής της εταιρείας COCO-MAT. Ξεκίνησε το ταξίδι του στις 8 Ιανουαρίου, με κεντρικό σύνθημα “Move for Nature: Challenge yourself- Save your planet”. Κίνητρο για τη δράση αυτή το πάθος και η αγάπη του για τη φύση. Στόχο έχει να μας δείξει τις βιώσιμες επιλογές που όλοι μπορούμε να κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή και να μας παροτρύνει να υιοθετήσουμε οικολογικές και φιλικές προς το περιβάλλον συνήθειες.

Πιο συγκεκριμένα, θα διανύσει μια απόσταση 7.500 χιλιομέτρων, με αφετηρία την Αθήνα, θα διασχίσει συνολικά 8 διαφορετικές χώρες, με τελικό προορισμό την υψηλότερη κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ, με υψόμετρο 8.848 μέτρων. Ο Πωλ στο ταξίδι αυτό δεν είναι μόνος του αφού ως συνοδοιπόρο του έχει την WWF. Κοινός… προορισμός, ένα καλύτερο περιβαλλοντικό μέλλον.  

Καλό και ασφαλές ταξίδι φίλε μας Πωλ! Τα λέμε στην επιστροφή.