Το αγουρέλαιο προέρχεται από την έκθλιψη άγουρου καρπού που διατηρεί το πράσινο του χρώμα.
Χαρακτηριστικό του είναι η χαμηλή οξύτητα, ενώ γευστικά είναι ελαφρώς πικρό και πικάντικο με έντονη φρουτώδη γεύση από τα αρώματα της φρεσκοκομμένης άγουρης ελιάς. Η ελαιοποίηση του γίνεται το αργότερο 24 ώρες από την συγκομιδή του καρπού με την διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης. Συστήνεται να τρώγεται ωμό για να απολαμβάνουμε όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του.
Παρακάτω σας αναφέρουμε τις θεραπευτικές ιδιότητες και τα οφέλη του αγουρέλαιου:
Κάθε χρόνο στο σύγχρονο ελαιοτριβείο μας παράγουμε την καλύτερη ποιότητα αγουρέλαιου πληρώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσφέρουμε στον καταναλωτή το καλύτερο προϊόν της αγοράς.