08 - 12 - 2023
ΤΟ ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ "ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Το αγουρέλαιο προέρχεται από την έκθλιψη άγουρου καρπού που διατηρεί το πράσινο του χρώμα.

 Χαρακτηριστικό του είναι η χαμηλή οξύτητα, ενώ γευστικά είναι ελαφρώς πικρό και πικάντικο με έντονη φρουτώδη γεύση από τα αρώματα της φρεσκοκομμένης άγουρης ελιάς. Η ελαιοποίηση του γίνεται το αργότερο 24 ώρες από την συγκομιδή του καρπού με την διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης. Συστήνεται να τρώγεται ωμό για να απολαμβάνουμε όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του.

Παρακάτω σας αναφέρουμε τις θεραπευτικές ιδιότητες και τα οφέλη του αγουρέλαιου:

  • Μειώνει την χοληστερόλη.
  • Συμβάλλει στην πρόληψη κατά του καρκίνου.
  • Ενισχύει την καλή λειτουργία του ύπατος.
  • Βοηθάει ασθενείς που πάσχουν από διαβήτη και καρδιοπάθειες.
  • Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες.
  • Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Α.

Κάθε χρόνο στο σύγχρονο ελαιοτριβείο μας παράγουμε την καλύτερη ποιότητα αγουρέλαιου πληρώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσφέρουμε στον καταναλωτή το καλύτερο προϊόν της αγοράς.