06 - 02 - 2020
Η συμμετοχή μας στην FOOD EXPO GREECE!

Το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός έφτασε.  Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που σκοπό έχει να αναδείξει τα πιο ποιοτικά προϊόντα γαστρονομίας από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και όλο τον κόσμο σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, από τις 7 ως τις 9 Μαρτίου 2020 θα έχετε και εσείς την ευκαιρία να επισκεφτείτε την έκθεση η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα να συναντήσετε πάνω από 1.300 Έλληνες και ξένους εκθέτες, να συνομιλήσετε μαζί τους, να κλείσετε εμπορικές συμφωνίες, να ανακαλύψετε παραδοσιακά, τοπικά αλλά και σύγχρονα ελληνικά και μεσογειακά τρόφιμα και ποτά και να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις της αγοράς μέσα από συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες και εκδηλώσεις.

Φυσικά η PURE OLEA  δε θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοιου είδους εκδήλωση. Ελάτε να γνωρίσετε εμάς καθώς  και την καινούρια σειρά προϊόντων μας. Θα είμαστε στη διάθεσή σας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση χρειαστείτε, να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά προϊόντα μας και να ενημερωθείτε για οτιδήποτε αφορά την ελιά και τα προϊόντα της.

Σας περιμένουμε!